19-07-06

6,5 km opwarming voor vrijdag???

Gisteravond 6,5 km gelopen. Ritme zat goed, 6:12 /km. Ik wou ook niet te snel gaan want het was lang geleden dat ik nog gelopen had. Met dit weer is het zeer moeilijk om nog een geschikt moment te vinden. En dan al die waarschuwingen over smog. Maar goed we willen toch nog iets kunnen presteren in Kasterlee vrijdag dus moeten we de warmte trotseren.

 

Vertrokken om 21:15 en de warmte viel wel mee. Een beetje last van mijn linker kuit maar na 15 minuten was dit weg. Ik ben altijd al een trage starter geweest. Pas na 25 minuten kom ik blijkbaar in mijn element. Heb dan al weer moeten vertragen anders ging het voor mij weer te snel.

 

Heb een kleine ronde gemaakt op asfalt en dat voel je toch direct aan de benen. Ik ben eigenlijk zand gewent, maar de dazen zijn tegenwoordig zeer agressief en veeltallig aanwezig dus vermijd ik nu de bossen en zandpaden. Ik zal voor Kasterlee misschien toch wat muggen stick moeten gebruiken.

 

Na het nieuws van deze morgen over de wandel 4 daagse in Nijmegen vraag ik mij nog af of het toch niet te warm gaat zijn voor de16 km.

 

To be continued....

 

 

09:40 Gepost door Erik de Viking in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Info Vanaf vandaag garandeert Bannyland ©
u minstens 2 updates per dag!

Gepost door: P.M. | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.