13-03-06

Zondag, gezicht verbrand

Je kunt het niet geloven, het vriest de zon schijnt en je bent 1,5 uur aan het lopen en je gezicht is verbrand!

Ik heb nu altijd een muts op en je zag duidelijk een afdruk van mijn muts op mijn voorhoofd. Maf gezicht. Gelukkig trekte het na een halv dag weg want met zo'n gezicht naar mijn werk gaan zag ik echt niet zitten. Wat natuurlijk positief is is at de zon sterker wordt en dat de lente kriebels weer komen.

 

Ik heb zondag weer in Wortelkolonie gelopen en zeer genoten van de natuur. De volgens zijn druk in de weer. Ze voelen ook dat de dagen langer worden. Ook zondag was de specht weer aanwezig. Zijn gehamer verbaasde me nogal. Zijn kop moet wel van hout zijn. Met zoveel kracht moet je wel koppijn krijgen.

 

Ik heb 14 km gedaan en op een rustig tempo gelopen. Mijn hartslag was toch op momenten hoger dan 88% maar ik vond het gevoel van een goed tempo belangrijker. Dus gemiddelde hartslag 85%, hoogste hartslag 90%.

Aangezien het nog vroor was de grond wel keihard. Dus het voordeel om op zachte grond door de bossen te crossen was zondag ver te zoeken.

 

Ik zit steeds weer te denken aan de 20 km van Brussel, maar 14 km is nog geen 20 km en het schijnt daar ook nogal heuvelig te zijn. Daarnaast zal ik ook nog op 2 weken op vakantie gaan en zullen de trainingen moeten stoppen. Het zal aan mijn schoonzus liggen of we gaan of niet.

09:22 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

zon ook ik heb al een paar keer de afdruk van mijn petje in mijn voorhoofd zien staan, maar ik vind het verder wel zalig om met het zonnetje op mijn gezicht te lopen :-)

Gepost door: Ruthje | 13-03-06

geen nood als je alleen in een training 14 km kan afwerken, neem dan maar van me aan dat die 20 K in de aanwezigheid van 20.000 anderen geen enkel probleem zal opleveren, gewoon rustig starten en de 10 eerste km lopen aan trainingstempo en nadien je gevoel volgen. De adrenaline blaast je nadien wel over de streep, wees daar maar zeker van !

Gepost door: bob | 13-03-06

14 km Probeer eerst de 10 miles in Antwerpen en dan de 20 km van Brussel .. In tussentijd doen we mee aan de 14 km van Wortelkolonie.

Gepost door: Edith | 14-03-06

De commentaren zijn gesloten.