03-03-06

Weer terug.....

Het was weer lang geleden dat ik nog eens geblogged heb. Ik wist niet eens meer mijn paswoord. Verder de layout van het invoeren van de tekst is ook al totaal veranderd. Kortom ik heb nogal wat gemist.

 

Ik zie dat de andere hardlopers er nog steeds zijn. Ik zal mijn ervaringen ook toevoegen aan de loperswereld maar het zal niet elke dag gebeuren.

 

Ik ben niet gestopt met lopen, ik ben gewoon door blijven lopen. Ondanks alle drukte heb ik toch geprobeerd om een long-run te doen op zondag (+/- 12 km) en een korte loop van 8 km in de week.

 

Ik ben nu niet echt voor iets aan het trainen, het is meer onderhoud van mijn conditie.

 

Met Lieve (mijn schoonzus) loop ik regelmatig. Ons plan is om eens van Wortel naar Oud-Turnhout te lopen. Kwestie om niet telkens in rondjes te lopen en een doel te hebben die wat betekent. "Ik kom bij je op de koffie, dus kom ik maar even langs gelopen" ;) (By the way, het zal ongeveer 15km zijn dus dat moet lukken...)

 

Dat is het tot zover...

 

17:00 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

welkom terug! hé, je leeft nog! En leuk dat je nog aan het lopen bent, want ik vreesde een beetje dat je het had opgegeven.... Nog veel loopfun!

Gepost door: Ruthje | 03-03-06

De commentaren zijn gesloten.