23-10-05

52min, 7.7 km, 6:52 m/km beste tempo 4:45

Een nieuw parcours gevonden in Wortelkolonie. Ben er zeer tevreden over, daar dit helemaal op zachte ondergrond is. Het nadeel is dat ik eerst met de auto moet gaan.
 
Een leuk rondje gevonden van ongeveer 4 km. Dit is plesant om te besluiten om meer rondes te doen of niet. Bij 6 km bijvoorbeeld is het direct zoveel. Nu kan ik kiezen tussen 4, 8, 12, 16 of 20 km...??
 
De laatste tijd geen last van mijn scheenbeen. Ik moet zeker doorzetten op zachte grond te gaan lopen. 1 groot nadeel, 's avonds is het te donker om daar te gaan lopen. Dus moet ik door de week verplicht op harde ondergrond lopen.

13:04 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Finse Piste Dat vind ik ook. De Finse Piste in Oudenaarde, waar ik minstens 1 keer per week loop, is 1,5 km lang en dan loop ik alnaargelang 5 tot 9 rondjes. Meestal een uur aan dezelfde hartslag en dan zie ik wel hoe ver ik geraak. Leuk, want je kan je tijd plannen. Moet je ook eens proberen, ik denk dat je daar echt beter van wordt en het is motiverend om binnen het uur steeds sneller te kunne lopen aan dezelfde hartslag. Veel succes nog!

Gepost door: Christophe | 23-10-05

Wortelkolonie Moet nu wel schitterend zijn om daar te lopen. Doe zo voort !! Tip: Finse Piste in Beerse (is verlicht tot 23h).

Gepost door: Edith | 23-10-05

zachte ondergrond Mijn vader en mijn man hebben me lange lange tijd aangeraden om zachte ondergrond op te zoeken. Ik vond het niet zo belangrijk omdat ik geen verschil merkte. Tot ik eens een half jaar niet KON lopen wegens een hernia. Beuh! Daarna heb ik er braaf op gelet om zoveel mogelijk zachte ondergrond op te zoeken, en ik moet toegeven (oh wat is dat voor ons, vrouwen, toch moeilijk): ze hebben gelijk. Nu loop ik al een jaar (zo goed als) pijnvrij. De winter is echter een slecht seizoen wegens gebrek aan verlichte paden, maar toevallig hoorde ik deze week ook iemand de finse piste in Beerse aanraden. Moeten we toch eens proberen...

Gepost door: Sandy | 23-10-05

Het komt goed rustig blijven lopen maar let op
Train ze

Gepost door: wanno | 03-11-05

Mp3 Hey Erik. Bedankt voor je reactie. Ik gebruik een gewoon mp3-spelerke zoals je er nu overal vindt. Niet echt een "lopers"model dus, want ik kan hem bv. niet aan mijn arm vastbinden of zo. Kan hem dus ook enkel meenemen als ik mijn jasje aan heb (zoals gisteren) of ik mijn drankengordel aanheb (waar ook een tasje aanzit). Ooit investeer ik wel eens in een hip model met armbandje zodat ik hem aan mijn bovenarm kan vastmaken :-)

Gepost door: Ruthje | 14-11-05

De commentaren zijn gesloten.