01-10-05

De dag voor de wedstrijd

Ik heb vandaag mijn startnummer in Breda opgehaald. Het is 1731. Ik had me al via het internet ingeschreven en dus hoefde ik niet in de rij te staan. De buitenlanders waren apart. (Soms is het toch handig om een buitenlander te zijn ;)
 
De organisatie is goed, alles stond al aangeduid voor morgen.Ik denk dat ze veel volk verwachten. Dit is voor mij de eerste grote wedstrijd/trimloop. Ik heb alleen nog maar een lokale trimloop gedaan. Ik hoop dat het weer goed zal zijn. Allemaal zaken waar ik nog niet aangedacht heb als, waar laat ik mijn jas, doe ik eerst een trainingsbroek aan en dan? Er is een omkleedruimte voorzien maar mijn vrouwtje gaat ook mee, dus die heeft helaas de taak om alles bij te houden.
 
De championchip heb ik ook al.  Funny little thing. Zo iets kleins. Ik begrijp niet dat dat apparaat straks al die starters in 1 keer kan registreren als ze over de startlijn stormen. Maar goed dat is mijn probleem niet.
 
Ruth had al gezegd dat er lopers shirts te verkrijgen waren in de Aldi en vandaag heb ik toch een shirt gekocht. Niet duur en de maat is ok. Nu nog een paar keer dragen en dan beslissen of we er nog meer kopen (voor bijna 9 € heb je geen miskoop.)
 

14:50 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

run- run- run Erik veel sterkte morgen met de grote dag...
Maar da komt goed, veel genieten ......

Gepost door: wanno | 01-10-05

De beuk erin!

Gepost door: Stefan | 01-10-05

De commentaren zijn gesloten.