02-08-05

Het wordt weer donker....

Gisteravond bij thuiskomst direct gaan grasmaaien. Doel was om toch 's avonds nog een run te doen. Ik was om 20.45u vertrokken voor een 50 minuten D1 en 10 minuten D2. Het ging best wel goed. De conditie is goed maar mijn linker been is altijd aanwezig, om het zomaar eens te noemen.
 
Het viel me op dat het al aardig donker werd. Aangezien ik nog niet veel in het donker gelopen heb viel me dat eigenlijk best wel tegen. Ik zal alvast moeten gaan kijken naar een reflecterend vestje wat redelijk goed zit zonder dat het hindert.
 
Ik heb zondag toch de Forerunner 201 besteld. Deze was 20 Euro duurder dan de Navman R300 maar daar krijg je toch meer voor. Het is een tijdelijke aanbieding bij FuturumShop. Normaal gezien zou hij al onderweg moeten zijn vanuit Nederland (gisteravond vertrokken vlgs de website). Ik ben zoals een klein kind, veel te ongeduldig en in afwachting van het kleine pakketje. Ik troost me met het feit dat ik vandaag en morgen toch een rustdag heb en dat ik de Forerunner toch niet kan testen. We zullen zien of donderdag het pakketje al binnen is.

15:10 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

garmin gefeliciteerd met je aankoop! Ik ben er zeker van dat je er veel plezier van zult hebben, hopelijk komt ie rap aan. Moest ik die Navman nu niet gekregen hebben, zou ik evt. ook wel overwogen hebben om ooit eens de Garmin te kopen, 't is soms moeilijk kiezen hé. Maar ik ben nu al dik tevreden met mijn Navman, tot nu toe presteert ie super.

Gepost door: Ruthje | 02-08-05

De commentaren zijn gesloten.