31-07-05

Na het onweer op pad

Gisteren na het felle onweer op pad geweest. Het was lekker rustig buiten en het rook lekker. Ben van Hoogstraten naar Achtel en dan weer terug naar Hoogstraten gelopen. Niet zo'n lang eind maar lekker rustig gelopen. (D1). Heb voor het eerst 60 minuten gelopen.
 
Mijn linker been doet nog altijd een beetje pijn. Maar na 10 minuten is het wel beter. Ik doe nu wat oefeningen speciaal hiervoor en we zullen zien of het verbetert.
 
Gisteren nog naar een runners winkel geweest om te kijken voor een Navman R300. ZE hadden hem wel maar ze wisten niet wat de garantie periode was. Dat heeft me toch getwijfeld. Zal zelf maar eens kijken op internet.
 
Ik wil graag weten hoeveel km ik loop. Om elke keer met mijn fiets dezelfde route te gaan fietsen vind ik een beetje gek. Tevens verdenk ik de fiets computer ervan de km niet goed weer te geven.
 

10:00 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

afstand je kan op het internet ook je afstand meten via www.map24.nl. Gewoon een adres ingeven en dan kan je met het meetlatje de wegen "meten". Heel accuraat. Heb nu eens vergeleken met de Navman en ik kreeg exact hetzelfde resultaat. Alleen vind je bij Map24 geen kleine landweggetjes of de wegskes in parken of zo, daar is de Navman dan wel heel handig voor :-)

Gepost door: Ruthje | 31-07-05

afstanden Hey Erik, heb je alvast gelinkt vanop mijn site ... ik begrijp je hoor ... ook ik ben zo een freak die exact wil weten hoever ik gelopen heb ... mijn garmin forrunner 201 helpt me daarbij ... ondertussen bestaat er al een forerunner 301 (met ingebouwde hartslagmeter) ... alleen niet bruikbaar in bosrijke omgevingen ... maar verder is er niets op aan te merken ... leukste feature op dat ding is dat hij elke km even komt piepen en je tijd van die km doorgeeft ...
suc6 verder met het lopen !

Gepost door: Yoeri | 31-07-05

mooie dingen zal toch ook eens op zoek moeten gaan naar een garmin of navman, lijken bijzonder leuke speeltjes. Voorlopig heb ik een 5tal routes die ik zelf geijkt heb met de mountainbike en die ik met elkaar kan verbinden. Dat heb ik tijdens de winter op een zaterdag voor mekaar gebracht. Maar inderdaad, de moderne techniek biedt mooie perspectieven. Weet wel dat het niet zozeer de afstand is die telt, wel de tijd en de hartslag ...

Gepost door: bob | 31-07-05

De commentaren zijn gesloten.