24-05-05

Reacties over het ochtend lopen...

Allemaal bedankt voor de reacties voor het lopen in de ochtend. Ik onthoud in elk geval dat ik voorzichtig en rustig moet doen.
 
Wat betreft het afvallen en wat Pinnie zei kan ik dit bevestigen. Een paar jaar deed ik aan fitness (2 à 3 maal per week een uur tijdens mijn pauze op het werk) en ik kwam dus daadwerkelijk in gewicht bij. Toen ik gestopt was verloor ik opeens 4 kg in een paar weken tijd. Dit duurde natuurlijk niet lang. Blijkbaar waren de spieren snel verdwenen en kon er plaats gemaakt worden voor vet.
 
Ik heb nog meer reacties gelezen in forums over afvallen en lopen en dat het zeker niet in de eerste maanden te verwachten is. Geduld heb ik in elk geval en de tijd zal het leren. Ik smacht al naar vanavond zodat ik weer kan lopen. Volgens het schema zal ik over een week 30 minuten echterelkaar moeten kunnen lopen. Ik kijk er al naar uit. Een kleine overwinning zal ik dan gemaakt hebben. 
 
Morgen is er bij ons de stratenloop. (Nu weet je ook waar ik woon nml in Hoogstraten.) Ik hoop dat ik op tijd terug ben van mijn werk want ik heb de stratenloop eigenlijk nooit van dichtbij meegemaakt. Ik zou eigenlijk mijzelf kunnen forceren voor een 5 km jogging maar heb het niet gedaan. Ik wil me zoveel mogelijk vasthouden aan de waarschuwingen van iedereen om rustig te beginnen. Volgend jaar zal ik zeker meedoen met de 10km wedstrijd. Er zijn nog genoeg andere wedstrijden in de buurt om mezelf eens te testen.
 
Misschien dat ik vanavond nog wat schrijf, ik zal wel zien...20 min lopen 5 min wandelen 15 min lopen staat op het programma.
 
 
Vanavond lekker gelopen, alles voelde fijn aan. De benen werden lekker warm. Het gign zeer vlot, ik moest mezelf inhouden. Hartslag was gem 74%, max was 80%. Redelijk in toom gehouden. In totaal 6,4 km gedaan (16 rondjes op de baan).


15:31 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

mooi zo, Erik ! en nu rustig verder opbouwen, gevaar zit hem meestal in het feit dat hart en longen sneller opbouwen dan pezen en spieren, en de eerste 2 voel je beter dan de laatste 2. Ik blijf je volgen ...

Gepost door: bob | 24-05-05

De commentaren zijn gesloten.