22-05-05

2 x 15 minuten lopen 5 min wandelen

Vandaag lekker in het zonnetje gelopen. Veel wind weleenswaar maar dat is ook wel eens goed. Je merkt dat je met de wind tegen je hartslag toch omhoog gaat, meer tegenwerk.
 
Ik heb een rustige loop gedaan met een hardslag rond 74%. In het eerste kwartier ging het stroef. In het laatste kwartier ging het vlotje en zag ik ook mijn hartslag naar beneden gaan.
 
's Morgens lopen is voor mij altijd iets moeilijker dan 's avonds. Het ontbijt zit mij meestal dwars. Ik zal er toch eens werk van moeten maken omdat onder de knie te krijgen. In elk geval moet ik yoghurt met bananen vergeten. Daar heb ik last van.
 
Goed dat was het voor vandaag, morgen weer een rustdag. Dinsdag zal ik 20 min lopen en 5 min wandelen en 15 min lopen. Weer een uitdaging!
 
 

11:55 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Ontbijt Ik heb eens ergens gelezen (denk dat het de site van runnersworld was) dat je 's morgens joggen/lopen niet gezond is omdat je hart dan nog niet wakker is. Het ideale moment zou zijn 2 tot 3 uur na het ontbijt... Nuja, ik heb het ook maar van horen zeggen hé ;o)
Succes in elk geval!

Gepost door: Sneddie | 22-05-05

Nuchter lopen Je kan ook proberen nuchter te lopen , dat is ideaal voor je vetverbranding !

Gepost door: erik | 22-05-05

Nuchter lopen... Erik, ik zal dat eens proberen. Het leuke van 's morgens lopen is de stilte en de rust... Ik zal het een kans geven. Vetverbranding klinkt goed in mijn oren. Ik moet nog wat kilo's kwijt. Ik zit nu op 80 kg maar zie nog niets gebeuren. Ik zal nog even geduld moeten hebben en meer kilometers lopen om het resultaat te zien...

Gepost door: Erik | 23-05-05

Eten Ik moet na een "gewone" warme maaltijd toch een 3tal uur wachten alvorens te gaan lopen. Als het niet anders kan, en er dus minder tijd tussen is, moet ik mijn maaltijd aanpassen. Maw minder eten en dingen waar je geen last van hebt. Je leert het maar door het eens te proberen... Musli of cornflakes-aanverwanten kunnen bij mij geen kwaad, 's morgens vroeg, voor het lopen. Ik prefereer echter te gaan lopen om 1700u, na mijn werk en voor het avondeten. En 's middags heb ik dan gewoon "bookes" gegeten...

Gepost door: Wim | 23-05-05

De commentaren zijn gesloten.