17-05-05

Rustdag, 44 dagen zonder een sigaret!!!!

Vandaag toch gekozen voor een rustdag. Al weer op verschillende internetsites gelezen dat rustdagen belangrijk zijn bij het opbouwen van een loop "carrière". Goed dan zullen we daar aanhouden. Het kriebelt gigantisch om toch de schoenen aan te doen en te gaan lopen. Morgen weet ik niet of kan lopen (daarom vandaag de dilemma om toch te gaan lopen). Het werk zal er weer tussen zitten en ik moet morgenavond naar Antwerpen.
Goed we zullen wel zien of de 3 x 10 min lopen en 4 min wandelen voor morgen of voor donderdag zal zijn.
 
Vandaag ook nog een reactie gehad van Frank Spencer. Plezant om elkaar een beetje in de gaten te houden en elkaar op te beuren. Frank heeft het zeker nodig.
 
Ik ben blij dat ik gestopt ben met roken. Vandaag weer veel mensen zien roken waar ik medeleiden mee heb. Voor iedereen die wil stoppen met roken heb ik 1 advies: lees het boek van Allen Carr. Tevens begin met sport en het zal goed gaan. Dit boek is ongelooflijk. Ik dacht dat het niet kon maar hte is toch gelukt. Zonder kauwgoms of pleisters! Het enige zware punt was toch die laatste cigaret en het pakje dat nog half-vol was. Ik heb het pakje in de Schelde gegooid en nog wat gevolgd in de stroming. Een zeer mooi ritueel. Nu begrijp ik nog steeds niet waarom ik ooit begonnen was met roken.
 
 
 

20:07 Gepost door Erik de Viking | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Goed begin. Goed begonnen, Erik. Rusten is inderdaad belangrijk. 't Is soms een beetje vervelend maar niet half zo erg als een tijd geblesseerd aan de kant zitten...

In elk geval rust je al zoals een ervaren loper, dus het loopgedeelte komt met de tijd ook wel in orde. Veel plezier ermee en hou alles heel!

Gepost door: Stefan | 17-05-05

stoppen met roken fantastisch dat je gestopt bent met roken, nu nog stoppen met de schelde te vervuilen !!!

Gepost door: tom | 16-05-06

De commentaren zijn gesloten.